Програмата на обучение на КСТ "Проданс" предоставя широк спектър от възможности за Вашето танцово развитие. Процеса на обучение е фокусиран върху индивидуалните качества на всеки от групата, и цели да се открие най-правилния начин на обучение за всеки един от участниците, така че да се чувства комфортно и щастлив от наученото. Нашата мисията винаги е била да представи света на танца като невероятно красиво място, а пътят към него да бъде незабравимо приключение. Представяме Ви възможностите за Вашите обучение и забавление.
Odoo - Sample 3 for three columns

Групи за начинаещи

Занятията са за напълно начинаещи за възрастови групи от деца в предучилищна и училищна възраст, юноши, младежи и възрастни. Уроците по бални и / или латински танци се изучават последователно. Участниците развиват богата танцова и музикална култура, развиват и усвояват сценичните си изяви, изграждат навици за обучение и самодисциплина, намират много нови приятели и много се забавляват. Часовете по танци са ........ седмично. Не е необходим предишен опит в спортните танци.   
Odoo - Sample 3 for three columns

Групи за Напреднали

Групите за напреднали са за деца, юноши, младежи и възрастни, соло танцьори и танцуващи двойки, които имат известен опит в спортните танци и активно се занимават в техническо, художествено и физическо развитие в спортните танци. Целта на часовете е подготвка на участниците за състезания, фестивали, концерти, професионални семинари, изпити и др. Обучението включва и дискусии свързани с балните танци (музика, актьорско майсторство, спортни тренировки и др).
Odoo - Sample 3 for three columns

Състезателно Танцуване

Обучението е фокусирано върху съсезателното и професионално развитие в областта на спортния танц на двойки или соло състезатели. Обучението включва задълбочено проучване на 10-те състезателни танца, разделени в две групи - латиноамерикански (Самба, Ча-Ча-Ча, Румба, Пасо добле, Джайв) и Стандартни (Бавен валс, Танго, Виенски влс, Фокстрот, Куикстеп ). Обучението е ежедневно и включва техническо, тактическо, теоретично и физическа тренировка, подготвяйки състезателите за участие в национални и / или световни състезания.
Odoo - Sample 3 for three columns

Танцуващи двойки и Соло Изпълнители

Този тип подготовка дава възможност на дуети и соло изпълнители да бъдат обучени в различни видове танци, свързани с бална зала, исторически, латиноамерикански или типичен танц. Обучението включва техническа, теоретична, физическа и практическа ориентация с цел развитие и усъвършенстване на изпълнителите. Тези, които преминават това обучение, имат възможността да станат изпълнители от най-високо ниво в областта на танцовото изкуство.  
Odoo - Sample 3 for three columns

Класове по Социално Танцуване

Социалният танц е изключително популярен заради релакса и удоволствието, които носи в ежедневието на хората. Заниманията имат за цел не само да ви дадът знания и умения в областта на спортните танци, но и много забавление, наслада, да ви помогнат да се почувствате добре и да се отпуснете след дълъг работен ден. В класовете ще научите и усвоите  Валс, Ландър, Танго, Полка, Фокстрот от Стандартният клас тнци и Ча-ча-ча, Болеро, Салса, Меренга, самба от Латино Амареканският цлас танци.

Odoo - Sample 3 for three columns

Формации и Шоукейс Групи

Един от най-уникалните класове в спортните танци са формациите и шоукейс групите. Това е модел на синхронно танцуване (танцуване в сянка) от двойки или соло изпълнители във формационен екип. Участниците във формации и шоукейс групи позволяват на участниците да повишат качеството на танците си, тъй като са изложени на по-задълбочена информация и имат възможност да учат и практикуват танци в по-социална среда.  

Odoo - Sample 3 for three columns

Про - Ам Танцуване

Про-Ам танцуването увеличава популярността си в България. Предлагаме индивидуално обучение за начинаещи (непрофесионалисти) с професионален инструктор по танци. Обучението е съобразено с личните физически способности и напредъка на ученика. Тази вид обучение помага на аматьора, да получи необходимото обучение за целите на посещението си на учители по танци, каквото и да научите да научите. Приложението е част от участието в сценични събития и конкурси.     
Odoo - Sample 3 for three columns

Индивидуални Тренировки

Индивидуалният урок с персонален инструктор Проданс. Начинаещи, напреднали, спортисти или аматьори могат да резервират индивидуални тренировки. Индивидуалните тренировки са много продуктивни и гарантират бърз напредък, тъй като инструкторът може да се концентрира върху личната нужда на обучаващия се в разработването на конкретни области в спортните танци, корекция на грешки или подготовка за предстоящи състезания или участие в събития.